Mijn favorieten

De Aankoop van een woning


De manier om met zekerheid te kopen en véél geld te besparen. Uw eigen makelaar is een professional die de aankoop van A tot Z deskundig en betrouwbaar begeleidt.

Wij kunnen u een “full service” begeleiding aanbieden waarbij wij samen ná een kennismakingsgesprek aan de hand van een stappenplan uw mogelijkheden in kaart brengen. Wij verzorgen de zoektocht naar uw woning, bezichtigen samen met als voordeel dat wij een nauwkeurig beeld krijgen van uw wensen.

Wij informeren u als eerste, ook de niet op FUNDA geplaatste aanbiedingen, voeren een waardebepaling uit, adviseren u bij het biedproces, onderhandelen voor u om een gunstige transactie te realiseren, laten een bouwtechnische keuring uitvoeren, controleren de koopakte, de notariële akte en afrekening en begeleiden u bij de eindinspectie en het notariële transport.

Indien u ervoor kiest een groot deel van het aankooptraject zelf te verzorgen, zoals het zoeken naar woningen en het afspreken en doen van de eerste bezichtigingen, kunt u gebruik maken van een beperkte begeleiding tegen een gereduceerd tarief

Op deze website kunt u zich inschrijven als vrijblijvende zoeker.
U wordt dan gedurende drie maanden per e-mail geïnformeerd over ons nieuwste woningaanbod. Deze vrijblijvende mogelijkheid is geheel kosteloos, bovendien ontvangt u dan ook onze digitale nieuwsbrief circa 1x per maand waarin wij u op de hoogte houden van het laatste woonnieuws. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze site bij Zoekopdracht.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen