Mijn favorieten

Uw woning verkopen met dé makelaar voor de prachtige regio Zeist / Driebergen-Rijsenburg


Hoe vindt u de juiste koper?

De rol van een makelaar bij de verkoop van een huis behoeft ogenschijnlijk weinig toelichting. Er zijn mensen die van mening zijn, dat het niet uitmaakt welke makelaar je hebt als de informatie maar op Funda komt te staan de kandidaten vanzelf worden bereikt en de woning uiteindelijk verkocht wordt.
Wij denken dat kopers ook af komen op een goede verkoopportefeuille in alle prijsklassen en op de manier waarop het pand wordt gepresenteerd waarbij de houding van de makelaar ook een rol speelt.
Klaassen makelaars heeft in alle prijsklassen een mooi aanbod op aantrekkelijke locaties. Op al deze bijzondere woningen komen potentiële kopers af. Wanneer uw woning tussen dit aantrekkelijke aanbod wordt gepresenteerd, wordt hiervan direct geprofiteerd. Niet iedere bezichtiging levert namelijk een verkoop op en wij kunnen in zo'n geval gemakkelijk enkele alternatieven laten zien. Dit geldt over en weer. Verkopers van ons kantoor profiteren dus van de aantrekkingskracht die uitgaat van ons gehele aanbod. Veelal met een succesvolle afloop.
De wijze waarop wij onze panden aanbieden is anders dan gemiddeld. Zo worden de nieuwe objecten door een professionele fotograaf vastgelegd, berekenen wij conform NEN 2580 de oppervlakte om zo een correcte opgave te doen van de vierkante meters woonoppervlakte,  de bouwtechnische staat van de woning wordt in kaart gebracht, het bestemmingsplan gerechercheerd en gaan onze aanbiedingen altijd vergezeld van een plattegrondtekening. Kopers dienen gemakkelijk toegang te krijgen voor een bezichtiging door flexibele bezichtigingsmogelijkheden; ook aan het einde van de dag en op afspraak op de zaterdagen.

https://static.realworks.nl/cms/43849/IMG_4223-1.JPG

U kunt uw huis maar één maal als eerste keer presenteren. Laat die dan ook 100% zijn.
Het beeld dat de markt heeft van Klaassen makelaars zal zeker positief werken op uw verkoop.
Graag lichten wij in een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor een en ander toe. Een afspraak is zo gemaakt.
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen